A A A K K K
людям із порушенням зору
Митний брокер у Вінниці: митно-брокерські послуги, оформлення вантажів в Україні - ПП Брок Груп
ФОП Чекотун Ю.П.

 ⚡️Майже 1,4 млн тонн гуманітарних вантажів та понад 100 тис. транспортних засобів у якості гуманітарної допомоги оформили митники з початку повномасштабної війни.

Дата: 27.06.2023 10:23
Кількість переглядів: 77


   ⚡️Майже 1,4 млн тонн гуманітарних вантажів та понад 100 тис. транспортних засобів у якості гуманітарної допомоги оформили митники з початку повномасштабної війни.

   Товарна номенклатура гуманітарних вантажів незмінна: лікарські засоби, медичне обладнання, продукти харчування, військове спорядження, одяг, взуття, генератори тощо.

   ☝️Нагадуємо, що в період воєнного стану товари можуть визнаватися гуманітарною допомогою за декларативним принципом. Декларація на ввезення гуманітарної допомоги може бути подана митниці як у паперовій, так і в електронній формі особою, яка перевозить відповідний товар. Пропуск такої гуманітарної допомоги здійснюється за місцем перетину митного кордону України.

   💻Створити електронну декларацію можна в Особистому кабінеті на Єдиному державному інформаційному вебпорталі «Єдине вікно для міжнародної торгівлі» https://cabinet.customs.gov.ua або за допомогою сервісу, розробленого за підтримки Офісу Президента України та Держмитслужби: https://bit.ly/3OIXyei.

   📃Завантажити і роздрукувати бланк декларації для подачі у паперовій формі можна за посиланням: https://bit.ly/3bC8aNu.

   ❗️Також принагідно наголошуємо, що Держмитслужба згідно зі своїми повноваженнями забезпечує невідкладний пропуск та сприяння якнайшвидшому одержанню державою військової та гуманітарної допомоги.

   ☝️Контроль, зокрема, за отриманням, розподілом, використанням за цільовим призначенням здійснюється центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері соціального захисту населення, а також обласними військовими адміністраціями. ‼️За використання гуманітарної допомоги не за цільовим призначенням та з метою отримання прибутку настає кримінальна відповідальність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування